Onderwerp zoeken?

Typ hier uw onderwerp in

Home > Nieuws > Vacature Communicatiemanager

Vacature Communicatiemanager.

11 november 2020 Nieuws
Vacature communicatiemanager

Ben jij een communicatiemanager met affiniteit met onderwijs? Stichting Ouders & Onderwijs is op zoek naar een nieuwe collega met minimaal vijf jaar ervaring. Je hebt een strategische rol, maar er wordt ook van je verwacht dat je zelf je handen uit de mouwen steekt. Ben jij beschikbaar voor vier dagen per week en toe aan de volgende stap? Wellicht is dit jouw nieuwe uitdaging!

Wat ga je doen?

Veelzijdigheid en een ondernemende houding is belangrijk binnen de functie van communicatiemanager. De werkzaamheden zijn erg divers en je  bent  de spin in het web. Binnen de organisatie adviseer je over verschillende communicatievraagstukken en ben je verantwoordelijk voor de  communicatiestrategie. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor collega’s. Je bent verantwoordelijk voor onze online communicatiekanalen, zoals de nieuwsbrief, website en social media  Je bent opdrachtgever voor externe bureaus die ingezet worden bij de ontwikkeling van communicatiemiddelen, campagnes en diverse projecten. Ook onderhoud je contacten met samenwerkingspartners, pers en media. Ervaring met perscommunicatie is een pré.

Dit alles doe je in een dienstverband van vier dagen vanuit het centraal gelegen kantoor in Utrecht. Ouders & Onderwijs is een kleine organisatie die bestaat uit een enthousiast team. Er wordt samengewerkt in een informele sfeer. Elke collega heeft zijn of haar expertisegebied en samen beschikken we over veel kennis en toewijding.

 Wij vragen:

  • Minimaal vijf (5) jaar werkervaring in een communicatiefunctie
  • Je beschikt over strategisch inzicht en een kritische blik
  • Je hebt ervaring en/of affiniteit met onderwijs
  • Je hebt ruime ervaring met online communicatie en sociale media.
  • Je spreekt de taal van ouders en denkt vanuit de invalshoek van ouders
  • Je hebt tenminste een HBO+ werk- en denkniveau.
  • Je vindt het leuk om in een klein team te werken en veel verschillende werkzaamheden uit te voeren.

Wat bieden wij jou?

Deze afwisselende functie betreft een dienstverband van 32 uur, verspreid over vier werkdagen. We bieden een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met kans op verlenging. Startdatum 4 januari 2021. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, maximaal € 4000,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur per week).

Over Ouders & Onderwijs

Ouders & Onderwijs is een organisatie voor alle ouders met kinderen in de schoolgaande leeftijd. Ouders & Onderwijs doet twee dingen: we helpen en vertegenwoordigen ouders. We helpen ouders door ze te informeren en adviseren over alles wat met onderwijs te maken heeft. Daarvoor kunnen zij ons bellen of een e-mail sturen. We vertegenwoordigen ouders richting de politiek, de onderwijssector en in de media. Via ons Landelijk Ouderpanel, waar meer dan 5000 ouders bij aangesloten zijn, weten we wat er onder ouders speelt en leeft.

Solliciteren

Mail dan vóór 1 december 2020 je sollicitatie met motivatie en cv naar Chantal Loverbos chantal.loverbos@oudersenonderwijs.nl. Ook voor vragen kun je bij Chantal Loverbos terecht. Zij is telefonisch bereikbaar op maandag en woensdag 06-31654431.

 

Ouders & onderwijs

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Ontvang het laatste nieuws, tips en ervaringen.