Home > Nieuws > Nieuws > Vacature medewerker Adviespunt

Vacature medewerker Adviespunt.

17 oktober 2022 Nieuws

Vind je het leuk om in contact te zijn met ouders? Heb je affiniteit met het onderwijs? En heb je altijd voor iedereen een passend advies voorhanden? Dan ben jij onze ideale nieuwe medewerker voor het Adviespunt.

Over Ouders & Onderwijs

Ouders & Onderwijs is er voor alle ouders met kinderen in de schoolgaande leeftijd. Ouders kunnen bij ons terecht voor advies en antwoorden op hun vragen. Jaarlijks beantwoorden wij meer dan 12.000 vragen van ouders.

Ouders & Onderwijs is een dynamische organisatie die bestaat uit een team van 17 personen. Er wordt intensief samengewerkt in een informele sfeer. Elke collega heeft zijn of haar expertisegebied en samen beschikken we over veel kennis en toewijding.

Ouders stellen ons vragen over uitlopende onderwerpen zoals ouderbijdrage, schorsing, passend onderwijs, examens, medezeggenschap en hun rechten. Om alle ouders zo goed mogelijk te helpen zijn wij op zoek naar een Medewerker Adviespunt die ons team komt versterken.

Functieomschrijving

Als medewerker van het Adviespunt ben je veel in contact met ouders en beantwoord je uiteenlopende vragen over het basis-, voortgezet en middelbaar beroeps onderwijs. Ervaring met telefonische advisering en een brede kennis van het onderwijs zijn daarom een pré. Belangrijke eigenschappen van de Medewerker Adviespunt zijn:

• Je biedt ouders een luisterend oor, achterhaalt de vraag achter de vraag, haalt in een gesprek de essentie naar boven en geeft concreet advies.

• Je spreekt de taal van ouders en denkt vanuit de invalshoek van ouders.

• Je hebt kennis van en affiniteit met het onderwijs en de actuele ontwikkelingen omtrent medezeggenschap, passend onderwijs en het onderwijsveld in algemene zin.

Wat zoeken wij?

We zoeken per 1 januari 2023 een nieuwe collega voor 21 uur per week, verdeeld over drie werkdagen. De werkdagen duren 7 uur in verband met de openingstijden van het Adviespunt.

Wat bieden wij?

Ons kantoor is gevestigd aan de Groenmarktstraat in Utrecht, maar deels vanuit huis werken is ook mogelijk.

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, maximaal € 3100,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur per week). Per jaar krijg je 33 vakantiedagen bij een volledige betrekking.

Interesse?

Mail je sollicitatie met motivatie en cv vóór maandag 7 november 2022 naar Dorine Wiersma. Ook voor vragen kun je bij haar terecht. Zij is telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag op 088-6050101. Meer informatie over onze organisatie vind je op onze website.

Ouders & onderwijs

Meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief!

Ontvang het laatste nieuws, tips en ervaringen.