Doe mee en geef ouders een stem!

Laat via het Landelijk Ouderpanel uw stem horen en maak het verschil!

Home > Landelijk Ouderpanel > Informatie voor panelleden

Informatie voor panelleden

Wat fijn dat u deelneemt aan het Landelijk Ouderpanel!

Op deze pagina vindt u informatie over uw account. Ook kunt u hier terecht als u technische problemen heeft, vragen heeft over de inhoud van een onderzoek, u zich wilt uitschrijven en hoe u ons kunt helpen het Landelijk Ouderpanel verder te laten groeien.

Uw account

Als deelnemer aan het Landelijk Ouderpanel heeft u een persoonlijke digitale omgeving: de panelpagina. Hier vindt u uw persoonlijke informatie. Deze gebruiken wij om u uit te nodigen voor onderzoeken. Op deze pagina kunt u uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens wijzigen. Om toegang te krijgen tot uw persoonlijke panelpagina kunt u via deze link inloggen.

Wachtwoord vergeten

Bent u uw wachtwoord vergeten? Ga dan naar de aanmeldpagina voor uw persoonlijke omgeving. Vul uw e-mailadres in en klik op ‘wachtwoord vergeten’. U krijgt dan binnen enkele minuten een e-mail toegestuurd, waarmee u uw wachtwoord kunt veranderen. Let op: deze mail kan in uw spambox terechtkomen.

Ik krijg geen uitnodiging voor onderzoeken?

Het kan zijn dat u geen uitnodigingen voor onderzoeken ontvangt. Dat kan meerdere oorzaken hebben: 

  • E-mails van het Landelijk Ouderpanel komen in uw spam terecht. Dit kunt u voorkomen door *mail.crowdtech.com in uw adresboek op te slaan. Ook kunt u regelmatig uw spam (ongewenste mail) controleren op berichten van het panel.
  • Als u na aanmelding geen e-mail van ons hebt ontvangen, hebben wij misschien niet het juiste e-mailadres. Het kan zijn dat u tijdens uw aanmelding een typefout hebt gemaakt. U kunt zich dan opnieuw aanmelden via www.landelijkouderpanel.nl met uw correcte e-mailadres.
  • U heeft uw persoonlijke gegevens nog niet (volledig) ingevuld. Deze gegevens gebruiken wij om u gericht uit te nodigen voor onderzoeken die bij uw situatie passen. Dat doen we bij bijna ieder onderzoek. Indien u niets heeft ingevuld, betekent dat dat we over te weinig informatie beschikken om u uit te kunnen nodigen. U kunt uw gegevens aanvullen door in te loggen op uw persoonlijke panelpagina. U kunt deze gegevens altijd aanpassen of verwijderen. 

Het onderzoek werkt niet

Als de link naar het onderzoek niet werkt, kunt u de link uit de uitnodigingsmail kopiëren en bovenin de adresbalk van uw internet-tabblad plakken. Probeer dit eventueel ook in een andere internetbrowser, zoals Internet Explorer, Chrome of Firefox. U kunt ook proberen om de vragenlijst te openen op uw mobiel of juist uw computer. Werkt dat ook niet? Neem dan contact met ons op.

Uitschrijven

U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven voor het Landelijk Ouderpanel. U doet dit via uw persoonlijke panelpagina of onderaan de mails die u van het Landelijk Ouderpanel heeft ontvangen. Na uitschrijving zullen we u niet meer uitnodigen voor onderzoeken of op andere wijze contact met u opnemen.

Hoe meer ouders, hoe harder de stem

Om de stem van ouders goed te laten horen, is het van belang om namens veel ouders te spreken. Dat betekent dat we het Landelijk Ouderpanel willen laten groeien. Hierbij is het extra belangrijk dat er meer vaders, ouders met een niet-Nederlandse achtergrond en meer ouders met een mbo-, middelbare schooldiploma of zonder diploma zich bij het panel aansluiten. Kent u deze ouders? Nodig ze dan uit om zich aan te melden bij het Landelijk Ouderpanel! U kunt ze doorwijzen naar www.oudersenonderwijs.nl/landelijk-ouderpanel of www.landelijkouderpanel.nl. Help ons daarnaast door het Landelijk Ouderpanel via uw eigen social media te delen. Samen staan we sterker!

Het Landelijk Ouderpanel is een initiatief van Ouders & onderwijs