Onderwerp zoeken?

Typ hier uw onderwerp in

MR-netwerk.

Bent u lid van de medezeggenschapsraad (MR) en wilt u beschikken over actuele informatie en nieuws speciaal voor MR-leden? Meld u dan aan voor het MR-netwerk van Ouders & Onderwijs.

Goed van start met medezeggenschap

Ouders in de MR hebben écht iets te zeggen over het schoolbeleid. Maar een rol als MR-lid betekent ook dat u zich over een veelheid van onderwijsonderwerpen buigt. Omdat Ouders & Onderwijs het belang van de MR onderstreept, hebben wij een eigen medezeggenschapsraad netwerk. Het doel is om u als MR-lid zo goed mogelijk te adviseren en informeren. U kunt lid worden van onze Facebook-groep en LinkedIn-groep of aanmelden voor de speciale MR-nieuwsbrief. U ontvangt dan regelmatig, tips, informatie en nieuwtjes over medezeggenschap. Zo komt de informatie vanzelf naar u toe. Deelname aan het netwerk verplicht tot niets.

Medezeggenschap doe je samen

Naast ouders kunnen ook leerlingen en personeelsleden actief zijn in de medezeggenschap (MR) of gemeenschappelijke medezeggenschapsraad (GMR). Kent u andere in de medezeggenschapsraad? Vertel hen over het MR-netwerk van Ouders & Onderwijs, zo helpt u ons om het medezeggenschapsraad netwerk te vergroten zodat wij nog meer MR-leden kunnen voorzien van actuele informatie.

Meer informatie

In onze kennisbank leest u meer over de organisatie, taken en rechten van de medezeggenschap. Voor specifieke vragen mag u altijd een bericht sturen naar vraag@oudersenonderwijs.nl of op werkdagen bellen met ons adviespunt op 088-6050101.

Aanmelden MR nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de MR nieuwsbrief

Gerelateerde onderwerpen

Dossier

Landelijke Commissie voor Geschillen WMS

Als er onenigheid ontstaat over medezeggenschap kan de Landelijke Commissie voor Geschillen WMS een onafhankelijke en bindende uitspraak doen.

Lees meer
Dossier

Versterking van de medezeggenschap

Organisaties voor ouders, schoolbesturen en leraren werken samen om de medezeggenschap op scholen te versterken.

Lees meer

Neem contact met ons op

We helpen u graag met al uw vragen.