Home > Nieuws > Nieuws > Win een Dolfje Weerwolfje boek

Win een Dolfje Weerwolfje boek.

27 september 2022 Nieuws

Misschien ken je hem wel, het avontuurlijke wolfje bedacht door Paul van Loon. Zijn naam is Dolfje Weerwolfje en hij is een echte held. Voor de Week Tegen Pesten heeft Paul van Loon samen met Stichting School en Veiligheid een boek uitgebracht met SuperDolfje in de hoofdrol. En wij mogen een paar exemplaren weggeven!

Doe je mee aan de winactie?

“Ik voel het in mijn

weerwolvenbloed.

Ik ruik het in de wind.

En die wind fluistert: Gevaar!’

Hij pakt de touwladder beet die

aan de boom hangt….”

Benieuwd naar hoe dit verhaaltje afloopt? En wil je SuperDolfje graag voorstellen aan jouw kind(eren)? Doe dan mee aan onze winactie. Meld je voor 14 oktober aan voor ons Landelijk Ouderpanel en maak kans op één van de vijf boeken van Paul van Loon.

Landelijk Ouderpanel

Met het Landelijk Ouderpanel brengt Ouders & Onderwijs de mening en ervaringen van ouders over het huidige onderwijs in kaart. De resultaten nemen we mee in gesprekken en contacten met professionals, overheid en politiek. En we verbeteren de beschikbare informatie over opvoeden en onderwijs. We zijn dan ook erg benieuwd welke vragen jij als ouders hebt en welke overige informatie belangrijk voor jou is.

Blijf op de hoogte!

Wij delen graag met jou onze onderzoeksresultaten van het Landelijk Ouderpanel, informatie over het onderwijs en onze activiteiten. Altijd op de hoogte zijn? Volg ons op onze socials.

Fotografie door Annemieke van der Togt

Ouders & onderwijs

Meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief!

Ontvang het laatste nieuws, tips en ervaringen.