Home > Nieuws > Nieuws > Hoe denk jij over lunch op school?

Hoe denk jij over lunch op school?.

7 november 2022 Nieuws

Gezonde voeding is op steeds meer scholen een thema. Op dit moment wordt er op meerdere scholen in het land bijvoorbeeld geëxperimenteerd met een (gezonde) schoollunch die op school beschikbaar is voor leerlingen. Wij zijn benieuwd naar jouw mening hierover.  

De gezonde schoollunch 

Wij stellen je over dit onderwerp graag een aantal vragen. Vind jij dit een verantwoordelijkheid van school? En heeft de school van jouw kind een voedingsbeleid? Zijn deze regels duidelijk voor kinderen en ouders? En hoe ziet de lunchpauze er op dit moment uit? Laat het ons weten!  

Deze vragenlijst is gericht op ouders met kinderen in de leeftijd 4 tot 12 jaar.  

Meedoen kost je ongeveer 5 minuten. Laat ook van je horen!  

Praat mee in het Landelijk Ouderpanel 

Met het Landelijk Ouderpanel brengt Ouders & Onderwijs de mening en ervaringen van ouders over het huidige onderwijs in kaart. De resultaten nemen we mee in gesprekken en contacten met professionals, overheid en politiek. En we verbeteren de beschikbare informatie over opvoeden en onderwijs. Ook je mening geven?  

Vragen en contact

Heb je vragen over de gezonde schoollunch? Of wil je graag met iemand praten over het voedingsbeleid op school? Neem dan contact op met ons adviespunt via whatsapp, mail of telefoon.  

 

Ouders & onderwijs

Meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief!

Ontvang het laatste nieuws, tips en ervaringen.