Home > Nieuws > Nieuws > Livesessie: kind in het examenjaar? Stel je vragen over de examens

Livesessie: kind in het examenjaar? Stel je vragen over de examens.

22 april 2024 Nieuws

Doet je kind dit jaar eindexamen op de middelbare school? Dat wordt best een spannende tijd en roept ook vragen op. Wat kan ik als ouder doen om het niet spannender te maken dan het al is? Wat moet ik doen als mijn kind ziek is tijdens het eindexamen? Wanneer zijn de uitslagen en mag mijn kind ook nog herkansen? Daarom organiseren we op maandag 13 mei een livesessie via Facebook waar we al je vragen beantwoorden.

Wat kun je verwachten? 

Tijdens de livesessie beantwoorden thema-adviseurs Arline Spierenburg en Petra Hietbrink jouw vragen hoe jij je kind als ouder kunt begeleiden tijdens de examenperiode. 

Waar en wanneer? 

De livesessie start om 19:30 op 13 mei en is toegankelijk via Facebook. Aanmelden is dus niet nodig. Je kunt deelnemen aan de livesessie door deel te nemen aan het evenement op Facebook. 

Stuur je vragen in 

Heb je nu al vragen over de examenperiode? Je kunt je vragen vooraf sturen naar vraag@oudersenonderwijs.nl onder vermelding van ‘vraag voor live-sessie eindexamen’. Ook tijdens de livesessie kun je je vragen stellen. Arline en Petra beantwoorden zoveel mogelijk vragen, zodat je goed bent voorbereid op de komende periode. 

Waarom meedoen aan deze livesessie? 

De examenperiode is een spannende tijd als je kind examen doet. Wij helpen je graag met praktische informatie, maar ook met tips over hoe je je kind kunt ondersteunen. We delen onze eigen ervaringen en die van andere ouders en staan klaar om jouw vragen te beantwoorden. Samen zorgen we ervoor dat deze periode soepel verloopt. 

Ouders & onderwijs

Meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief!

Ontvang het laatste nieuws, tips en ervaringen.