Home > Nieuws > Nieuws > Online ontmoetingsavond voor ouders van ’thuiszitters’

Online ontmoetingsavond voor ouders van ’thuiszitters’.

1 februari 2024 Nieuws

Ben je ouder van een kind dat is uitgevallen in het onderwijs of dreigt je kind binnenkort uit te vallen? Dan komt er een hoop op je af als ouder. Gesprekken met instanties, wet- en regelgeving en natuurlijk de zorg voor je kind. Oudervereniging Balans organiseert daarom de online ontmoetingsavond Ouders van 'thuiszitters' in verbinding.

Tijdens een online ontmoetingsavond brengt oudervereniging Balans ouders bij elkaar wiens kind thuis dreigt te komen zitten, of al thuis zit en geen onderwijs volgt.

Samen sparren

Met Ouders van ’thuiszitters’ in verbinding brengt Balans ouders in contact met elkaar te om zo elkaar te kunnen versterken. Een luisterend oor, goede tips, en een veilige omgeving om je ervaringen te delen. Alles wat besproken wordt, is en blijft vertrouwelijk. “Wij willen graag een veilige omgeving bieden en hopen dat alle deelnemers zich vrij voelen hun verhaal te delen en vragen te stellen.”

Praktische informatie

• Voor deze bijeenkomst moet je je aanmelden via de oranje knop op de ticketpagina

• Omdat het om een gespreksgroep gaat, kan er maar een beperkt aantal ouders deelnemen. Dus meld je snel aan als je mee wilt doen

• Er zijn al enkele online bijeenkomsten van deze groep geweest (elke maand is er een ontmoetingsavond), maar nieuwe deelnemers zijn van harte welkom!

• Je ontvangt 1 dag van tevoren een ZOOM-link van Balans waarmee je direct kunt inloggen en deelnemen. Je kunt dus niet inloggen via de mail van Eventbrite.

Wanneer je geen Balans-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met Claudette Nouris via de Whatsapp telnr. 06-53524006

• Deelname is gratis

Ouders & onderwijs

Meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief!

Ontvang het laatste nieuws, tips en ervaringen.