Home > Nieuws > Kennisbank > Pesten en sociale veiligheid > Samen tegen pesten: bij ons lees je er alles over

Samen tegen pesten: bij ons lees je er alles over.

12 september 2022 Nieuws

Hoe merk je op dat je kind te maken heeft met pesten? Welke concrete stappen kan je nemen om het pesten op school te stoppen? Wat mag je van de school verwachten? En wat doe je als je er met school niet uitkomt? Ouders & Onderwijs staat graag voor je klaar met informatie en tips over dit onderwerp. Daarom hebben we de informatie op onze website helemaal vernieuwd. Je vindt er alles wat je wil weten over pesten, een interview met Patricia Bolwerk van Stop Pesten Nu en ervaringsverhalen van andere ouders.

Bekijk hier onze overzichtspagina over pesten.

Praat mee in het onderzoek

De komende weken staan helemaal in het teken van pesten en wat je er tegen kunt doen. Je kunt je mening laten horen in een onderzoek. Het onderzoek staat nu open. Doe je mee?

Vul hier het onderzoek in.

Webinar in de Week tegen Pesten

Van 26 t/m 29 september vindt de jaarlijkse Week Tegen Pesten plaats. Ook wij besteden in deze periode aandacht aan het tegengaan van pesten. We organiseren een webinar én je kunt kans maken op nieuwe boeken van Dolfje Weerwolfje in een leuke winactie.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Vragen en contact

Heb je vragen over pesten? Of wil je graag met iemand praten over wat je het beste kunt doen? Bekijk dan de informatie op onze website. Of neem contact op met ons adviespunt via whatsapp, mail of telefoon.

Neem contact op met ons adviespunt.

Ouders & onderwijs

Meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief!

Ontvang het laatste nieuws, tips en ervaringen.