Home > Nieuws > Nieuws > De Staat van de Ouder 2021 komt eraan!

De Staat van de Ouder 2021 komt eraan!.

8 april 2021 Nieuws
Zelftesten

Hoe vinden ouders dat het onderwijs ervoor staat? Welke invloed heeft corona volgens ouders op het onderwijs? En hoe denken ouders over de grootte van de klassen? Over deze en andere onderwerpen leest u volgende week meer in de nieuwe Staat van de Ouder.

Staat van de Ouder 2021

Al sinds 2017 brengt Ouders & Onderwijs jaarlijks de Staat van de Ouder uit. In dit uitgebreide onderzoek delen ouders hun ervaringen en mening over actuele thema’s in het onderwijs. Bijvoorbeeld over de relatie die zij met school hebben, de kwaliteit van onderwijs, het lerarentekort en medezeggenschap. Extra aandacht is er dit jaar voor de klassengrootte. Hoe groot zijn de klassen? Wat vinden ouders daarvan? En welke impact heeft de klassengrootte volgens ouders op de onderwijskwaliteit en het welzijn van hun kinderen? U leest het in de vijfde editie van de Staat van de Ouder.

Publicatie 14 april

Op woensdag 14 april om 10.00 uur publiceren we de Staat van de Ouder 2021 op onze website.

Meepraten?

Wilt u ook meepraten met thema’s in het onderwijs die u aan het hart gaan? Meld u dan aan voor het Landelijk Ouderpanel.

Gerelateerde onderwerpen

Staat van de Ouder 2020

Ouders & Onderwijs is er voor alle ouders met kinderen in de schoolgaande leeftijd. Ouders kunnen bij ons terecht voor advies en antwoorden op hun vragen.

Lees meer
Ouders & onderwijs

Meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief!

Ontvang het laatste nieuws, tips en ervaringen.