Onderwerp zoeken?

Typ hier uw onderwerp in

Home > Nieuws > VDRS: De belangenorganisatie voor vaders

VDRS: De belangenorganisatie voor vaders.

15 december 2020 Nieuws

Ouders & Onderwijs werkt samen met verschillende partners. Het op vaders gerichte initiatief VDRS (‘VaDeRS’) is er zo een. Onze stichting onderhoudt contact met hen om kennis uit te wisselen. Zo kunnen wij nog beter aansluiting vinden bij vaders, want ook zij tellen mee in de opvoeding van hun kind. Een waardevolle partner voor ons, omdat wij met het Landelijk Ouderpanel ook altijd de stem van vaders willen horen.

En dat is precies waar VDRS voor staat: betrokken vaderschap. In 2012 startte het als een blogplatform voor en door vaders, maar inmiddels is het ontpopt tot een volwaardig expertisecentrum dat onderdeel is van de Stichting voor Betrokken Vaderschap.

VDRS ondersteunt (aanstaande) vaders, zodat zij het maximale uit het vaderschap kunnen halen. Ook anderen hebben hun weg naar het initiatief inmiddels gevonden. Het zijn dan ook niet alleen vaders, maar ook professionals en werkgevers laten zich graag trainen en voorlichten door VDRS over het thema vaderschap. Bovendien is VDRS regelmatig te vinden in de media.

Meer weten over VDRS? Je leest er meer over op hun website.

Meer informatie

Ouders & onderwijs

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Ontvang het laatste nieuws, tips en ervaringen.