Home > Nieuws > Kennisbank > Start op de basisschool > Volg het webinar ‘Naar de basisschool?’

Volg het webinar ‘Naar de basisschool?’.

11 juni 2024 Nieuws

Een basisschool kiezen is spannend. Je wil natuurlijk een basisschool én het onderwijs kiezen dat bij jou en je kind past. Er komt veel informatie op je af. Hoe pak je dit aan? Waar let je op? En wat moet je weten over de overstap? Tijdens ons webinar 'Naar de basisschool?' op 11 juni, om 19:30 uur kun jij al die vragen kwijt aan ons team.

Gratis webinar basisschoolkeuze

Hoe weet je welke school bij jou en je kind past? Waar let je op bij de schoolkeuze? Wat moet je kind kunnen voordat het begint op de basisschool? Wat wordt er van jou verwacht als ouder? En zo zijn er nog honderd vragen te bedenken wanneer je kleine naar de basisschool gaat. Adviseurs Petra Hietbrink en Arline Spierenburg nemen je mee in de belangrijkste weetjes en staan klaar om al je vragen te beantwoorden tijdens het webinar ‘Naar de basisschool?’.

Aanmelden

Ga je binnenkort een basisschool kiezen voor je kind? Wil je meer weten over de regels rondom aanmelden? Ofheb je vragen van je kind over de start op school? Meld je dan meteen aan!

Datum:   Dinsdag 11 juni
Tijd:        19.30 – 20.30 uur
Kosten:   Gratis

Stuur je vraag in

Weet je al wat je wil vragen? Stuur dan nu al je vraag naar ons op. Dan beantwoorden we je vraag al tijdens de webinar. Natuurlijk is er tijdens de webinar ook genoeg tijd om al je spontane vragen te beantwoorden.

Informatie over starten op de basisschool

Kan je vraag echt niet wachten of ben je alvast nieuwsgierig? Kijk dan op onze themapagina Starten op de basisschool. Daar vind je veel nuttige informatie. Bijvoorbeeld over het kiezen van een school, hoe het werkt met de aanmelding, wat je kind in de kleuterklas gaat leren en wat je kunt doen om je kind op school voor te bereiden. Heb je nog verdere vragen? Je kunt ook altijd gratis contact opnemen met ons adviespunt.

Ouders & onderwijs

Meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief!

Ontvang het laatste nieuws, tips en ervaringen.