Onderwerp zoeken?

Typ hier uw onderwerp in

Home > Nieuws > Ouders & Onderwijs gesloten in de zomer

Ouders & Onderwijs gesloten in de zomer.

14 juli 2020 Nieuws
kind aan telefoon

Het informatiepunt van Ouders & Onderwijs beantwoordt dagelijks vragen van ouders. Van 20 juli t/m 9 augustus is het informatiepunt van Ouders & Onderwijs telefonisch gesloten. Vanaf maandag 10 augustus kunt u ons weer bellen met al uw vragen.

Tijdens de zomervakantie is het informatiepunt van Ouders & Onderwijs tijdelijk dicht. In die periode kunt u op onze kennisbank kijken. U vindt daar onder meer informatie over de volgende onderwijsthema’s: schoolkeuze, kwaliteit van het onderwijs, passend onderwijs, pesten veiligheid en gezondheid, privacy en leerlinggegevens, relatie ouders en school, schoolorganisatie en medezeggenschap.

Vanaf maandag 10 augustus zijn wij weer bereikbaar voor het beantwoorden van vragen. Dan kunt u ons van 9.30 tot 12.30 en van 13.00 tot 16.00 uur bereiken op telefoonnummer 088-6050101.

Heeft u toch een belangrijke vraag? Dan kunt u natuurlijk altijd een e-mail sturen naar vraag@oudersenonderwijs.nl. Wij doen ons best om deze na de zomersluiting zo snel mogelijk voor u te beantwoorden.

Het team van Ouders & Onderwijs wenst iedereen een zonnige zomervakantie! Hopelijk kan iedereen straks weer met frisse moed beginnen. 

Ouders & onderwijs

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Ontvang het laatste nieuws, tips en ervaringen.