Home > Nieuws > Jubileum > Ouders en Onderwijs bestaat 10 jaar!

Ouders en Onderwijs bestaat 10 jaar!.

31 januari 2024 Nieuws

Sinds 2014 versterkt en vertegenwoordigt Ouders & Onderwijs ouders met kinderen in de schoolgaande leeftijd. Al 10 jaar staan we schouder aan schouder met ouders en dat vieren we. Dit jaar zetten we ouders in het zonnetje, kijken we terug op de afgelopen 10 jaar en organiseren we leuke evenementen. Hiep hiep hoera!

Meer dan 100.000 ouders geholpen

Al 10 jaar lang kunnen ouders bij ons terecht met vragen over de basisschool, middelbare school en het mbo. Via ons adviespunt hielpen we meer dan 100.000 ouders op weg in het onderwijs van hun kind. Soms door het beantwoorden van een vraag, soms door herhaaldelijke gesprekken over moeilijke situaties. Alle ouders en vragen zijn welkom. Met een betrokken team doen we wat ouders helpt. 

De stem van ouders

Ouders & Onderwijs viert ook een decennium aan vertegenwoordiging van ouders. Dankzij het Adviespunt en het Landelijk Ouderpanel weten we wat er speelt en staan we voor elke ouder klaar. Van passend onderwijs en lockdowns tot stakingen en subsidies: we hebben onze stem én die van ouders laten horen. Met moties, nieuwe wetten en andere veranderingen tot gevolg. Alles om het voor ouders beter te maken. 

Speciale jubileumpagina 

Een jubileum moet gevierd worden. Dit doen we door terug te blikken, ouders in het zonnetje te zetten én door af en toe een feestje te vieren. Ben je benieuwd? Op onze jubileumpagina vind je een tijdlijn, waarin we terugblikken op de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen 10 jaar. Je vindt er ook ervaringen van ouders, maakt kennis met ons team en ziet een foto-impressie van ons jubileumjaar. 

Teamwork makes the dream work

Waar zou Ouders & Onderwijs zijn zonder de steun van en het contact met ouders. Via ons adviespunt, sociale media, evenementen en natuurlijk dankzij de bijna 10.000 ouders in het Landelijk Ouderpanel. Jullie zijn niet alleen onmisbaar om het onderwijs draaiend te houden, maar ook voor ons. En last but not least: alle organisaties waar we de afgelopen jaren mee hebben samenwerkt, in het bijzonder alle ouderorganisaties en -initiatieven. Bedankt voor de afgelopen jaren. Laat de volgende 10 jaar maar komen!  

Ouders & onderwijs

Meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief!

Ontvang het laatste nieuws, tips en ervaringen.