Home > Nieuws > Nieuws > Onderzoek prestatiedruk. Doe je mee?

Onderzoek prestatiedruk. Doe je mee?.

28 augustus 2023 Nieuws

Samen met stichting Voor Werkende Ouders onderzoeken we of kinderen prestatiedruk ervaren op school en wat er volgens ouders nodig is deze prestatiedruk te verminderen. Wij zijn benieuwd of jouw kind (wel eens) te maken heeft (gehad) met prestatiedruk op school. Wat zijn de oorzaken? En wat is het effect op je kind?

Deel je ervaringen over prestatiedruk

Wij zijn benieuwd of ouders prestatiedruk zien bij hun kind. Welke factoren zorgen voor een prestatiedruk op school? En wat zou de school in moeten zetten om prestatiedruk op school te voorkomen? Of hoort prestatiedruk erbij en is het belangrijk om kinderen te leren om hier mee om te gaan? Allemaal vragen die aan bod komen in het onderzoek. Jouw mening nemen we mee richting het ministerie en de scholen, zodat het passend onderwijsbeleid verbetert.

Meedoen met het onderzoek kost je ongeveer 5 minuten. Laat ook van je horen!

Praat mee in het Landelijk Ouderpanel

Met het Landelijk Ouderpanel brengt Ouders & Onderwijs de mening en ervaringen van ouders over het huidige onderwijs in kaart. De resultaten nemen we mee in gesprekken en contacten met professionals, overheid en politiek. De onderzoeken zijn online, afgestemd op jouw persoonlijke situatie en makkelijk en snel in te vullen. Lees meer over het Landelijk Ouderpanel. Of meld je meteen aan!

Heb je een vraag over de prestatiedruk?

Heb je vragen over de prestatiedruk die jouw kind ervaart op school? En wil je graag met één van onze medewerkers praten voor gerichte adviezen? Neem contact op met ons Adviespunt door te bellen of een whatsapp te sturen naar 088-6050101 of door te mailen naar vraag@oudersenonderwijs.nl.

Ouders & onderwijs

Meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief!

Ontvang het laatste nieuws, tips en ervaringen.