Home > Nieuws > Jubileum > Ouders & Onderwijs start zoektocht naar meest oudervriendelijke school van Nederland

Ouders & Onderwijs start zoektocht naar meest oudervriendelijke school van Nederland.

3 juli 2024 Nieuws

De zoektocht naar de meest oudervriendelijke school van Nederland is gestart. Ouders & Onderwijs bestaat 10 jaar en organiseert daarom een feestelijke Award-uitreiking, waarin we de meest oudervriendelijke scholen van het land in het zonnetje zetten. Steekt jouw basisschool, middelbare school of mbo-opleiding met kop en schouders boven de rest uit?

Voorbereidingen in volle gang

Ouders & Onderwijs is druk bezig met de voorbereidingen voor de grote zoektocht. Binnenkort komen er meer details over de criteria, de jury én natuurlijk hoe je jouw favoriete, oudervriendelijke school kunt nomineren. Met de Award-uitreiking worden verschillende, unieke prestaties van basisscholen, middelbare scholen én mbo scholen in het zonnetje gezet. Dit staat allemaal in het teken van oudervriendelijkheid en ouderbetrokkenheid.

Blijf op de hoogte

Op onze website en de social media van Ouders & Onderwijs krijg je de laatste updates over de Ouders & Onderwijs Awards. Houd de kanalen in de gaten want binnenkort lees je daar meer. Mis de kans niet om je stem te laten horen en de school van jouw kind in het zonnetje te zetten.

Blijf op de hoogte en zorg dat je niets mist – welke school is volgens jou het meest oudervriendelijk van Nederland?

Ouders & onderwijs

Meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief!

Ontvang het laatste nieuws, tips en ervaringen.