Home > Nieuws > Nieuws > Informatiepunt vanaf januari langer open

Informatiepunt vanaf januari langer open.

13 december 2018 Nieuws informatiepunt ouders

Heeft u vragen over het onderwijs of de school van uw kind? Dan kunt u terecht bij ons informatiepunt. Vanaf januari 2019 zijn de openingstijden uitgebreid. Tijdens de kerstvakantie is Ouders & Onderwijs gesloten.

Nieuwe openingstijden

Het informatiepunt van Ouders & Onderwijs is vanaf januari langer open. U kunt ons vanaf 7 januari bellen van 9.30 – 12.30 uur en van 13.00 – 16.00 uur op telefoonnummer 088-6050101. ​Uiteraard kunt u ons ook in 2019 per e-mail uw vraag stellen via vraag@oudersonderwijs.nl.

Gesloten tijdens de kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie is Ouders & Onderwijs gesloten: van 22 december 2018 t/m 6 januari 2019. Kijk voor informatie en antwoorden over school of medezeggenschap op onze website, www.oudersonderwijs.nl. Vanaf maandag 7 januari zijn wij weer bereikbaar voor het beantwoorden van vragen.

Wij wensen u hele fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toe!

Gerelateerde onderwerpen

Nieuws

Kerstsluiting informatiepunt

Het informatiepunt van Ouders & Onderwijs beantwoordt dagelijks vragen van ouders. Tijdens de kerstvakantie is het informatiepunt van Ouders & Onderwijs gesloten. Vanaf maandag 7 januari 2019 kunt u weer bij ons terecht met uw vragen.

Lees meer
Nieuws

Meeste ouders steunen onderwijsstaking

Op donderdag 30 en vrijdag 31 januari 2020 wordt er gestaakt in het basis– en voortgezet onderwijs. Uit een online poll die Ouders & Onderwijs hield blijkt dat 77% van de ouders de staking van onderwijspersoneel steunt en 23% tegen is.

Lees meer
Nieuws

Onderzoek: 84% van de ouders maakt zich zorgen over afnemende onderwijskwaliteit

Veel ouders maken zich zorgen over de kwaliteit van het onderwijs aan hun kinderen. In het basisonderwijs maakt zelf meer dan 50% van de ouders zich ernstige zorgen hierover. Dit blijkt uit onderzoek van Ouders & Onderwijs onder de leden van het Landelijk Ouderpanel.

Lees meer
Nieuws

Ouders en leerlingen steunen lerarenstaking

Het hele basis- en voorgezet onderwijs gaat staken op woensdag 6 november. De vakbonden en sectorraden trekken samen op voor extra geld voor het onderwijs om het lerarentekort te bestrijden. Ook Ouders & Onderwijs en het LAKS blijven het onderwijspersoneel steunen, net zoals in eerdere acties. Het leraren- en schoolleiderstekort is zo groot, dat er dagelijks in het hele land klassen naar huis worden gestuurd. Uit de recent gepresenteerde Miljoenennota bleek dat er geen extra geld wordt vrijgemaakt. Leraar, leerling en ouder, schouder aan schouder!

Lees meer
Ouders & onderwijs

Meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief!

Ontvang het laatste nieuws, tips en ervaringen.