Home > Nieuws > Nieuws > Kerstsluiting Adviespunt

Kerstsluiting Adviespunt.

21 december 2021 Nieuws Kerst Kerstsluiting

Het adviespunt van Ouders & Onderwijs beantwoordt dagelijks vragen van ouders. Tijdens de kerstvakantie is het adviespunt gesloten. Vanaf woensdag 5 januari 2022 kan je weer bij ons terecht met al je vragen.

Gesloten tijdens de kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie is Ouders & Onderwijs gesloten van maandag 27 december 2021 t/m dinsdag 4 januari 2022. Vanaf woensdag 5 januari zijn wij weer bereikbaar voor het beantwoorden van vragen: van 9.30 tot 12.30 en van 13.00 tot 16.00 uur op telefoonnummer 088-6050101.

Je kunt natuurlijk altijd een e-mail sturen naar vraag@oudersonderwijs.nl. Wij doen ons best om deze zo snel mogelijk te beantwoorden, uiterlijk in de tweede week van januari.

Wij wensen je hele fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toe!

Gerelateerde onderwerpen

Basisscholieren krijgen week eerder kerstvakantie

De kerstvakantie begint op basisscholen en scholen voor speciaal basisonderwijs een week eerder. Ook de buitenschoolse opvang (bso) gaat eerder dicht. De kinderopvang blijft wel open. Deze maatregel moet ervoor zorgen dat de verspreiding van de omikronvariant tegengegaan wordt. Dit maakte het kabinet dinsdagavond bekend tijdens de persconferentie.

Lees meer
Nieuws

Kerstsluiting informatiepunt

Het informatiepunt van Ouders & Onderwijs beantwoordt dagelijks vragen van ouders. Tijdens de kerstvakantie is het informatiepunt van Ouders & Onderwijs gesloten. Vanaf maandag 7 januari 2019 kunt u weer bij ons terecht met uw vragen.

Lees meer
Ouders & onderwijs

Meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief!

Ontvang het laatste nieuws, tips en ervaringen.